Terug naar overzicht

Gratis Cruise Bijlage: ontdek de mooiste bestemmingen ter wereld

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Daar sta je dan, oog in oog met een walrus

Hoe ontdek je de meest wonderlijke plekjes op aarde? Volgens sommige mensen is cruisen dé manier om echt in contact te komen met moeder natuur. Dat geldt zeker voor minder toegankelijke bestemmingen zoals de Noord- en Zuidpool of het Amazonegebied. HANSEATIC inspiration, het nieuwe expeditieschip van Hapag-Lloyd Cruises, biedt jou nu de kans om dichter dan ooit tevoren te komen bij de wonderen van de natuur. Daar sta je dan, oog in oog met een ijsbeer, een troep walrussen of midden tussen een kolonie pinguïns …

Een vijfsterren luxe hotel op het water

Maar er zijn meerdere manieren om een once in a lifetime experience te beleven. Een vakantie op de EUROPA 2 (dat in de Berlitz Cruise Guide 2018 verkozen werd tot beste cruiseschip ter wereld) zal je een hele tijd bijblijven. Op het schip worden maximaal vijfhonderd gasten verwelkomd. Zo geniet iedereen van voldoende vrijheid aan boord en kan er een service op maat van het hoogste niveau aangeboden worden aan elke gast. Je ontdekt de mooiste plekjes ter wereld aan boord van een vijfsterren luxe hotel.

WIN EEN CRUISE

Schrijf je in op deze speciale e-mail afleveringen, leer de internationale vloot van Hapag-Lloyd Cruises kennen en blijf op de hoogte van alle cruisedeals voor luxe en expeditie cruises! We nemen je mee aan boord van enkele buitengewone cruises en ontdekt waarom deze schepen anders dan alle andere zijn.

Meer informatie en cruises vind je op hl-cruises.com.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord