Terug naar overzicht

3 tips voor een deluxe vakantie

Is jouw vakantiebudget bovengemiddeld? Dan hebben we drie tips waarbij je jezelf kan onderdompelen in luxe en weldaad. Zoniet, dan kan je toch even dagdromen... 

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Luxetrein door Ierland

Wil je Ierland op een unieke manier ontdekken, dan is de Belmond Grand Hibernian treintrip alvast een nieuwe manier. De trein is eigendom van hetzelfde bedrijf achter de Orient Express. Dus verwacht ook hier heel veel stijl en luxe, tegen een stevig prijskaartje vanaf € 3.160 per persoon voor 2 nachten. Voor die prijs slaap je in één van de 40 suites en kan je heerlijk tafelen in één van de twee restaurants aan boord. Er zijn ook tours met 4 of 6 overnachtingen. Vertrek en aankomst gebeurt telkens in Dublin.

Reis rond de wereld

Van de stranden van Bora Bora tot de Taj Mahal: deze 24-daagse reis van Four Seasons brengt je naar grote wereldsteden, maar ook naar paradijselijke eilanden. Vergaap je aan Sydney vanuit een watervliegtuig, verken een 14de eeuws kasteel in Praag of ga op trektocht met olifanten in de jungle van Chiang Mai. Tussendoor bezoek je ook nog eens Londen en Los Angeles. Deze rondreis doet 9 bestemmingen aan waar je telkens overnacht in een superdeluxe Four Seasons hotel. De verplaatsing gebeurt met de Four Seasons Private Jet, een Boeing 757. Aan boord: een maximum van 40 medepassagiers, 10 Four Seasons stewardessen, een chef, een sous-chef en een concierge die je uitstappen op de volgende bestemming regelt. Aan de trip hangt een prijskaartje van $ 132.000 per persoon vast.

Tip voor tycoons

Het Emirates Palace hotel in Abu Dhabi is al tien jaar open, maar is nog steeds één van de meest exclusieve hotels ter wereld. Vele gekroonde hoofden en sultans (of wie zich er één waant) hebben in dit zevensterrenresort gelogeerd. De bouw ervan heeft ruim 3 miljard dollar gekost met 302 kamers en 92 suites als resultaat. Verder ook een privaat wit zandstrand van 1,3 km, een tot in de puntjes onderhouden tuin van 85 hectare, een jachthaven met plaats voor meer dan 150 jachten, badkamers met marmer afkomstig uit 13 verschillende landen en meer dan 1.000 kristallen luchters. Als je dan toch uitgekeken raakt op de pracht en praal, dan staat je eenzelfde unieke beleving te wachten op je bord. Het Emirates Palace Hotel telt meer dan 10 eetgelegenheden en bars. De signature dish op de menukaart: 23 karat gold Camel Burger. Prijzen variëren van € 300 tot € 30.000 voor een overnachting. 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord